STEUN SOLI BRASS

Steun Soli Brass eenmalig

De corona crisis grote impact heeft op mensen, bedrijven en verenigingen. Ook bij Soli Brass komt het water ons langzamerhand aan de lippen te staan. Daarom organiseren we acties als deze, maar geven we ook de mogelijkheid om te doneren. 

Met uw steun helpt u Soli Brass deze lastige crisis te overleven. Wij kijken er naar uit weer op top-niveau te mogen spelen en organiseren.

STEUN SOLI BRASS

Het is geen geheim dat een muziekvereniging draaiende houden veel geld kost. Wanneer je de vaste kosten aftrekt van de vaste inkomsten blijft er een gat van zo’n €8.000, tot €10.000,- per jaar over.

Met gepaste trots kunnen we concluderen dat Soli Brass dit gat dicht door te doen waar we goed in zijn: op hoog niveau muciseren en organiseren. We organiseren een grote verscheidenheid aan activiteiten, produceren grootse producties en zijn een graag geziene gast bij de meest uiteenlopende organisaties en bedrijven. Met de inkomsten die hieruit voortvloeien dichten we ons begrotingsgat en houden we soms zelfs een klein beetje over om te kunnen investeren in instrumenten of activiteiten. Op deze manier hebben we geen structurele subsidie nodig en weten we onze vereniging op een bedrijfskundige manier gezond te houden. Tot maart 2020.

De corona crisis grote impact heeft op mensen, bedrijven en verenigingen. Zo is bij Soli Brass de wijze waarop het jaarlijks terugkerende begrotingsgat wordt gedicht compleet komen te vervallen. We hebben geen recht op staatssteun en langzamerhand komt het water ons aan de lippen te staan. Daarom organiseren we acties, maar geven we ook de mogelijkheid om éénmalig te doneren. 

Met uw steun helpt u Soli Brass deze lastige crisis te overleven. Wij kijken er naar uit weer op top-niveau te mogen spelen en organiseren.

Eenmalige gift

Middels een eenmalige gift, die simpel en veilig via iDeal kan worden voldaan, helpt u Soli Brass zich, ondanks de corona crisis, te blijven ontwikkelen. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact op!